LG G-Slate, prima tabletă Android 3.0 a producătorului asiatic (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.988 ori
<b>LG G-Slate, prima tabletă Android 3.0 a producătorului asiatic (Video)</b>Operatorul T-Mobile și LG Electronics au făcut valuri la CES 2011 în Las Vegas, anunțând o tabletă Android 3.0, modelul G-Slate, pe care îl puteți urmări în acțiune în clipul de mai jos. Astfel, după ce am aflat detalii despre prima tabletă...

Operatorul T-Mobile și LG Electronics au făcut valuri la CES 2011 în Las Vegas, anunțând o tabletă Android 3.0, modelul G-Slate, pe care îl puteți urmări în acțiune în clipul de mai jos. Astfel, după ce am aflat detalii despre prima tabletă Honeycomb a celor de la Motorola și am văzut Android 3.0 într-un clip postat de Google, e momentul celor de la LG să se facă remarcați.

Dacă Motorola XOOM pare o tabletă promițătoare și va sosi în oferta operatorului Verizon, T-Mobile contraatacă prin intermediul lui LG G-Slate, despre care din păcate nu avem prea multe informații. știm că terminalul va debuta în SUA în următoarele luni, având avantajul că va putea opera în cea mai mare rețea 4G din America, cea T-Mobile.

Probabil cea mai impresionantă funcție evidențiată de Android 3.0 Honeycomb este Google Maps 5.0 cu suport pentru interacțiuni 3D, iar OS-ul va aduce pe tablete și peste 3 milioane de cărți digitale, care vor putea fi răsfoite intuitiv și rapid. în plus, veți putea folosi și noua generație de Google Talk cu videochat, care face Apple FaceTime să pălească, după cum arăta și clipul de mai jos.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×