Ultima versiune Android N Dev Preview sosește astăzi pentru terminalele Nexus

1.850 ori
<b>Ultima versiune Android N Dev Preview sosește astăzi pentru terminalele Nexus</b>Astăzi, 16 iunie este ziua în care Google va începe distribuirea versiunii cu numărul 4 a release-ului Android N Dev Preview - software final ce marchează pregătirile pentru lansarea unei variante beta publice. Astfel, utilizatorii ce s-au înscris pentru

În cursul acestei zile este de așteptat ca cei de la Google să înceapă distribuirea versiunii cu numărul 4 a release-ului Android N Dev Preview, software ce marchează pregătirile pentru varianta finală a noului Android. Compania IT tocmai ce a anunțat faptul că toate API-urile sunt acum finale, și că printre terminalele compatibile se numără: Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, dar și Pixel C.

De asemenea, pe listă sunt incluse și smartphone-urile General Mobile 4G (Android One), respectiv Sony Xperia Z3. Google va începe ulterior distribuirea versiunii finale Android N spre sfârșitul acestei veri, software-ul urmând a ajunge la producătorii de smartphone-uri de pe piață.

Între timp vom afla și denumirea oficială aleasă de către Google pentru noua versiune Android, compania apelând la utilizatori pentru stabilirea numelui. Cel mai indicat ar fi Android 7.0 Nutella, dar există și posibilitatea să avem un nume mai deosebit, detaliu ce va ieși la iveală curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×