LG G2 disponibil la evoMAG.ro, unul dintre primele modele edge to edge reale din România!

3.386 ori
<b>LG G2 disponibil la evoMAG.ro, unul dintre primele modele edge to edge reale din România!</b>LG G2 este telefonul premium al celor de la LG pe care se zvonește că se va baza Nexus 5. Handsetul iese în evidență prin ecranul edge to edge și vestea zilei e că a ajuns la evoMAG.ro. &nbsp; Terminalul e disponibil la retailer pe alb sau...

LG G2 este telefonul premium al celor de la LG pe care se zvonește că se va baza Nexus 5. Handsetul iese în evidență prin ecranul edge to edge și vestea zilei e că a ajuns la evoMAG.ro.

Terminalul e disponibil la retailer pe alb sau negru (2.754 lei) și s-a făcut remarcat prin amplasarea butoanelor de volum și power în spate. Handsetul vine cu slot microSIM și a fost anunțat în august, el fiind lansat pe piața internațională în această lună. Avem de-a face cu un smartphone cu diagonală de 5.2 inch și panou True HD IPS LCD, cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli.

Telefonul măsoară 8.9 mm în grosime, vine fără slot microSD și oferă 16 sau 32 GB memorie internă. Avem la dispoziție și 2 GB RAM pe LG G2, o cameră de 13 MP în spate cu bliț LED, HDR, captura audio stereo, stabilizare optică a imaginii și captura 1080p la 60 FPS. LG G2 folosește un procesor Snapdragon 800 la 2.2 GHz, o baterie de 3000 mAh și rulează Android 4.2.2. îl așteptam în teste cu nerăbdare!

Aflați prețul actualizat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×