Samsung Galaxy Note 3 și Samsung Galaxy Gear lansate oficial pe piața locală, disponibile de azi!

1.801 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 și Samsung Galaxy Gear lansate oficial pe piața locală, disponibile de azi!</b>Samsung Galaxy Note 3 și smartwatch-ul Samsung Galaxy Gear au fost lansate oficial astăzi în România și ele vor fi disponibile în acest weekend în magazinele din București, cu câteva surprize la pachet. &nbsp; Aflați că sâmbătă, 28...

Samsung Galaxy Note 3 și smartwatch-ul Samsung Galaxy Gear au fost lansate oficial astăzi în România și ele vor fi disponibile în acest weekend în magazinele din București, cu câteva surprize la pachet.

Aflați că sâmbătă, 28 septembrie începând cu ora 18:00 primii 100 de cumpărători care vor participa la evenimentul ce va avea loc la magazinul Samsung din AFI Palace Cotroceni vor beneficia de oferte speciale. Astfel, primii 20 de cumpărători ai unui Note 3 vor primi gratuit ceasul Galaxy Gear, iar următorii 80 vor avea un discount de 50% pentru achiziționarea lui Galaxy Gear.

Samsung Galaxy Note 3

Despre Note 3 și smartwatch-ul Samsung știți cam tot ce este important din clipurile hands on realizate de Emil Dragota la IFA 2013 Berlin. Punctele important de scos în evidență la Note sunt bateria sa, de 3200 mAh, grosimea de doar 8.3 mm, prezența unui stylus la bord și camera de 13 megapixeli care suporta captura video 4K.

Samsung Galaxy Gear

Aflați că terminalul vine și cu 3 GB RAM, transformându-l în cel mai puternic phablet și smartphone de pe piață. Galaxy Gear are rol de device companion, vine cu comanda vocală S Voice, o cameră de 1.9 megapixeli și posibilitatea de a găsi un telefon prin Find My Device. Ceasul dispune de un CPU de 800 MHz și un display Super AMOLED de 1.63 inch, cu rezoluție de 320 x 320 pixeli.

Retailerul evoMAG.ro listează pe site deja ambele terminale, puteți afla prețul lui Samsung Galaxy Note 3 de aici, iar al lui Galaxy Gear, de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×