LG G3 Beat disponibil prin intermediul MarketOnline.ro la un preț promoțional de 1.199 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.225 ori
<b>LG G3 Beat disponibil prin intermediul MarketOnline.ro la un preț promoțional de 1.199 lei</b>Un device pe care am reușit să punem mâna anul acesta la IFA 2014 este și LG G3 Beat, terminal cunoscut și sub denumirea LG G3 S. După cum bine știm, acesta nu este altceva decât o variantă mini a celebrului flagship LG G3 care aduce la pachet...

Un device pe care am reușit să punem mâna anul acesta la IFA 2014 este și LG G3 Beat, terminal cunoscut și sub denumirea LG G3 S. După cum bine știm, acesta nu este altceva decât o variantă mini a celebrului flagship LG G3 care aduce la pachet dotări ceva mai modeste.

Astăzi, prin intermediul unui newsletter, cei de la MarketOnline.ro ne informează despre o ofertă promoțională prin care putem achiziționa un LG G3 Beat la prețul de 1.198 lei. Printre dotările lui LG G3 Beat vom da de un display HD de 5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

De asemenea, ca orice nou telefon lansat pe piață, LG G3 Beat beneficiază și de standardul de conectivitate LTE 4G. Acest model este disponibil la MarketOnline.ro în două variante de culoare, mai precis pe auriu - 1.198 lei, respectiv pe negru tot la un preț de 1.198 lei. în rândurile de mai jos puteți regăsi o serie de prețuri ale lui LG G3 Beat practicate de către alți retaileri.

Prețuri LG G3 Beat:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×