Revelion În septembrie?! Nu, doar Bucureștiul Împodobit cu Magenta pentru lansarea Telekom Romania!

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 1.327 ori
<b>Revelion În septembrie?! Nu, doar Bucureștiul Împodobit cu Magenta pentru lansarea Telekom Romania!</b>Atunci când am văzut imaginea de mai jos am crezut că primăria a început deja să împodobească Bucureștiul pentru sărbătorile de iarnă, dar nu e vorba de așa ceva, ci de pregătirile pentru lansarea Telekom Romania. După cum știți, pe 12...

Atunci când am văzut imaginea de mai jos am crezut că primăria a început deja să împodobească Bucureștiul pentru sărbătorile de iarnă, dar nu e vorba de așa ceva, ci de pregătirile pentru lansarea Telekom Romania. După cum știți, pe 12 septembrie are loc lansarea oficială a versiunii autohtone a lui T-Mobile, care va îngloba Cosmote și Romtelecom.

Rezultatul va fi brandul Telekom Romania, iar noi ne vom afla la evenimentul de vineri, pentru a vă oferi detalii la cald. Pe 13 septembrie va avea loc și o serie de evenimente în marile orașe din țară, inclusiv București, unde Smiley și Pavel Bartos vor fi gazde. Vor exista concerte, iar publicul va putea participa la un mega karaoke interactiv cu o aplicație specială de pe telefon numită "Hai!".

Va exista și un eveniment paralel la Berlin pentru a ura bun venit României în familia Telekom și personal sunt mai interesat de sistemul care iluminează cu mov costumele lui Smiley și Bartos, decât altceva. Sigur ați văzut numeroasele clipuri TV cu cei doi pregătindu-se de eveniment. Să vedem și cum va sta Telekom cu ofertele, debutul său fiind propice pentru superoferte care să deranjeze rivalii.

Cum vi se par podoabele "T" din București?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×