Evolio Onyx primește În aceste momente actualizarea la Android 4.4 KitKat

1.160 ori
<b>Evolio Onyx primește În aceste momente actualizarea la Android 4.4 KitKat</b>Cu toate că modelul Onyx al celor de la Evolio este un low-end ce costă doar 329 lei, se pare că suportul software nu lipsește nici în cazul acestui micuț terminal cu display de 4 inch ce iată începând de astăzi primește actualizarea la...

Cu toate că modelul Onyx al celor de la Evolio este un low-end ce costă doar 329 lei, se pare că suportul software nu lipsește nici în cazul acestui micuț terminal cu display de 4 inch ce iată începând de astăzi primește actualizarea la versiunea 4.4 KitKat a sistemului de operare Android.

Printre noile funcții aduse de acest update se numără Direct Call, sau Flip to Mute, funcții menite să îmbunătățească experiența de utilizare. Totodată, de acum înainte interfața pe care o vom regăsi pe ecranul principal va fi mai prietenoasă, iar consumul de energie și memorie va fi mai redus în comparație cu versiunea precedentă Android 4.2 JellyBean.

Evolio Onyx primește În aceste momente actualizarea la Android 4.4 KitKat

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, Evolio Onyx dispune de un display OLED de 4 inch, un procesor dual-core de 1.2 GHz și o cameră foto de 5 megapixeli. Pentru a instala noul update tot ce va trebui să faceți este să urmați cei 8 pași de mai jos, mai multe detalii fiind disponibile chiar aici.

  1. Se descarcă arhiva “update_sdcard.zip” pe un desktop PC sau laptop de AICI
  2. Se copiază arhiva “update_sdcard.zip”, în rădăcina unui card microSD gol de maxim 4GB formatat în mod FAT32.
  3. Cu telefonul oprit, se introduce cardul micro SD în slot-ul special și apoi se introduce bateria. Se țin apăsate simultan tastele „Volum +” și „Power” până la apariția pe ecran a logo-ului Evolio Onyx.
  4. în momentul apariției pe ecran a robotului Android se apasă tasta „Power”. în secvența aparută navigați utilizând tasta „Volum -” până la opțiunea „apply update from sdcard” și confirmați cu tasta „Volum +”.
  5. în noua fereastră navigați din nou cu tasta „Volum -” și selectați câmpul unde apare “update_sdcard.zip” confirmând cu tasta „Volum +”.
  6. Secvența de update va începe și va fi indicată în partea de sus, printr-o bară de stare.
  7. La finalizarea actualizării, pe ecranul telefonului apare mesajul „ Install from sdcard complete”.
  8. Selectați câmpul „Reboot system now” și confirmați cu tasta „Volum +”. Telefonul se va restarta automat.
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×