LG G3 Beat (Mini) ajunge acum În România prin Quickmobile.ro la un preț de 1.269 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.311 ori
<b>LG G3 Beat (Mini) ajunge acum În România prin Quickmobile.ro la un preț de 1.269 lei</b>După ce anul trecut terminalul flagship LG G2 a beneficiat de o versiune mini, iată că aceeași tactică s-a aplicat și acum asupra lui LG G3, device ce a stat la baza modelului cu ecran ceva mai mic, și anume LG G3 Beat. Acesta este disponibil...

După ce anul trecut terminalul flagship LG G2 a beneficiat de o versiune mini, iată că aceeași tactică s-a aplicat și acum asupra lui LG G3, device ce a stat la baza modelului cu ecran ceva mai mic, și anume LG G3 Beat. Acesta este disponibil începând de astăzi prin intermediul QuickMobile.ro la un preț de 1.269 lei în varianta aurie.

Printre specificațiile acestui device regăsim un display HD IPS de 5 inch (1.280 x 720 pixeli), un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto principală de 8 megapixel cu bliț LED și laser autofocus.

Beneficiem și de o cameră frontală de 1.3 megapixeli, 4G LTE, Bluetooth, microUSB 2.0, WiFi, NFC și de o baterie de 2.540 mAh. La fel cum și modelul flagship a sosit pe piață în mai multe variante de culoare, ne așteptăm ca și acesta să beneficiez în curând de noi carcase colorate pe lângă cele deja lansate (alb, auriu, gri).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×