LG G3 În varianta cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare disponibil acum prin MarketOnline la un preț de 2.598 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.095 ori
<b>LG G3 În varianta cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare disponibil acum prin MarketOnline la un preț de 2.598 lei</b>După ce acum două săptămâni LG G3 a debutat oficial pe piața din România în varianta cu 2 GB RAM și 16 GB de stocare, prețul acestuia ajungând chiar și la suma de 2.230 lei prin intermediul operatorului Orange, iată că acum MarketOnline este...

După ce acum două săptămâni LG G3 a debutat oficial pe piața din România în varianta cu 2 GB RAM și 16 GB de stocare, prețul acestuia ajungând chiar și la suma de 2.230 lei prin intermediul operatorului Orange, iată că acum MarketOnline este cel care aduce pe plan local și varianta cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare.

Acest retailer afișează un preț de 2.599 lei pentru versiunea cu 3 GB RAM ce este disponibilă în trei variante de culoare: auriu, alb și negru. De asemenea, aflați că versiunea standard cu 2 GB RAM beneficiază acum de o scădere considerabilă de preț, acesta putând fi achiziționat cu suma de 2.348 lei.

Punând cap la cap atât dotările sale, cât și prețul foarte atractiv în comparație cu cel al principalelor flagship-uri de pe piață, nu putem spune decât că LG G3 deja este candidatul cu cele mai multe șanse la primul loc pe podiumul ce desemnează cel mai bun smartphone al anului 2014. Acest device urmează a primi cât de curând un review detaliat, până atunci fiind disponibil videoclipul de unboxing ce poate fi regăsit chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×