LG G Watch și Samsung Gear Live disecate de iFixit; Sunt mai ușor de reparat decât vă așteptați! (Video)

1.036 ori
<b>LG G Watch și Samsung Gear Live disecate de iFixit; Sunt mai ușor de reparat decât vă așteptați! (Video)</b>Lansate în cadrul Google I/O 2014 ceasurile LG G Watch și Samsung Gear Live, modele cu Android Wear au fost disecate de către iFixit în aceste început de luna iulie. Mai văzusem și un preview al componentelor interioare ale ceasurilor, mulțumită...

Lansate în cadrul Google I/O 2014 ceasurile LG G Watch și Samsung Gear Live, modele cu Android Wear au fost disecate de către iFixit în aceste început de luna iulie. Mai văzusem și un preview al componentelor interioare ale ceasurilor, mulțumită celor de la ARM Holding, dar acum avem mai multe detalii.

Gear Live ne arată că Samsung cunoaște deja piața ceasurilor smart, după o jumătate de duzină de modele lansate. Astfel, la acest model e foarte ușor să schimbi cureaua, iar capacul spate e ținut în loc de 4 șuruburi Torx T5, care se scot relativ ușor. în partea din spate a smartwatchului se afla bateria, de asemenea ușor de înlăturat și o antenă Bluetooth/WiFi. în partea frontală a carcasei se afla ecranul și motherboardul.

LG G Watch și Samsung Gear Live disecate de iFixit; Sunt mai ușor de reparat decât vă așteptați! (Video)

Ei bine, aici iFixit a descoperit că ecranul este "sudat" de șasiul din metal, ceea ce îl face foarte greu de scos. Per total Gear Live a primit un 8 din 10 pentru ușurință de reparare. LG G Watch necesită mai mult efort pentru a-i înlătura cureaua, aproape la fel de mult ca în cazul ceasurilor non smart. Ca și Gear Live și acest model are un capac spate fixat cu șuruburi Torx T5, iar bateria se afla în spate, împreună cu mecanismul vibrator.

în zona frontală se află atât placă de bază, cât și ecranul și o protecție din cauciuc, care asigură rezistenta la apă. Ecranul e doar lipit de margine, deci e mai ușor de scos decât la Gear Live. Nota acestui device pentru ușurință de reparare este de 9 din 10. Care model vă tentează mai mult?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×