LG G3 lansat oficial, vine cu ecran Quad HD de 5.5 inch, cameră de 13 MP cu OIS+ (Video)

2.077 ori
<b>LG G3 lansat oficial, vine cu ecran Quad HD de 5.5 inch, cameră de 13 MP cu OIS+ (Video)</b>După o perioadă lungă de scăpări și scurgeri de informații, LG G3 a debutat oficial astăzi, în cadrul unui eveniment organizat concomitent în 6 orașe: Londra, New York, San Francisco, Seoul, Singapore și Istanbul. &nbsp; Telefonul vine cu...

După o perioadă lungă de scăpări și scurgeri de informații, LG G3 a debutat oficial astăzi, în cadrul unui eveniment organizat concomitent în 6 orașe: Londra, New York, San Francisco, Seoul, Singapore și Istanbul.

Telefonul vine cu ecran Quad HD de 5.5 inch, cu densitate a pixelilor de 538 ppi și o rezoluție de 4 ori mai mare decât a unui ecran HD. Camera de 13 MP vine cu OIS+ (stabilizator optic de imagine plus), cu un laser pentru auto focalizare și pentru o claritate mai bună a fotografiilor. Designul este unul metalic pentru G3, în zona din spate, iar handsetul are o formă de "arc", cu butoane fizice dorsale.

LG G3 lansat oficial

Ecranul reprezintă 76.4% din zona frontală, cu margini subțiri de jur împrejur, iar revenind la cameră, acel laser auto focus îmbunătățește și captura low light și măsurarea distanței între cameră și subiect. Designul curbat al lui LG G3 oferă o utilizare ergonomică, iar profilul lateral este subțire. LG oferă pe acest device și modul de învățare "Learning From You", printre care se numără și o tastatură inteligentă, notificare inteligentă și securitate inteligentă.

LG G3 lansat oficial, vine cu ecran Quad HD de 5.5 inch, cameră de 13 MP cu OIS+

Terminalul primește și carcasa specială QuickCircle disponibilă în 5 culori si căști stereo cu Bluetooth cu tehnologie Harman/Kardon. Specificațiile acestui smartphone includ un procesor quad core Snapdragon 801, 16 sau 32 GB stocare, 2 sau 3 GB RAM și slot microSD cu suport pentru până la 128 GB. Bateria este o unitate de 3000 mAh, iar alte dotări includ o cameră frontală de 2.1 MP, Android 4.4.2 ca OS, conectivitate 4G LTE și HSPA+.

LG G3 măsoară 8.9 mm în grosime și cântărește 149 grame. [FORUM]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×