LG G3 primește deja un prim hands on românesc, via Buhnici (Video)

3.000 ori
<b>LG G3 primește deja un prim hands on românesc, via Buhnici (Video)</b>De abia fost lansat LG G3 cu câteva ore în urmă și iată că el deja primește un hands on în limba romana, prin intermediul lui George Buhnici. El aruncă o privire asupra versiunii de culoare neagră a handsetului, iar la prima vedere designul...

De abia fost lansat LG G3 cu câteva ore în urmă și iată că el deja primește un hands on în limba romana, prin intermediul lui George Buhnici. El aruncă o privire asupra versiunii de culoare neagră a handsetului, iar la prima vedere designul amintește ușor de LG G2.

Telefonul este ușor curbat și vine cu butoane fizice în zona din spate, plus un ecran cu rezoluție ridicată în zona frontală. De la acest prim hands on aflăm și că terminalul obține scorul de 28.000 de puncte în AnTuTu și îl vedem pe Buhnici testând și jocul Asphalt 8 pe acest device. Ecranul Quad HD arată fantastic, iar trecând la cameră, descoperim funcția Magic Focus, care permite să schimbați focalizarea în timp real și apoi să salvați imaginea finisată dorită.

LG G3

Spre deosebire de Xperia Z2 sau Samsung Galaxy S5, unde "jocul cu focusul" e aproximativ, aici totul se întâmplă cu precizie și e folosit un slider pe ecran sau pur și simplu puteți apăsa pentru a focaliza pe subiect. Există și opțiunea de a refocaliza după ce ați făcut fotografia, folosind tot un slider virtual în dreapta ecranului. Interfața lui LG G3 arată foarte bine și în special zona de notificări scoate în evidență minimalistul acestui UI.

LG G3 primește deja un prim hands on românesc, via Buhnici (Video)

Iconurile nu s-au schimbat extrem de mult, iar zona de setări ne prezintă și o serie de gesturi de control utile pe acest device. Mai multe detalii aflați din testele și recenzia lui George Buhnici aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×