LG G3 va veni cu slot pentru carduri microSD și o baterie de 3000 mAh

959 ori
<b>LG G3 va veni cu slot pentru carduri microSD și o baterie de 3000 mAh</b>Cu doar 4 zile înainte de lansarea oficială programată pentru 27 aprilie, LG G3 își face din nou apariția pe web, de această dată cu unele informații foarte prețioase. Pe lângă specificațiile high-end de care am aflat anterior, se pare că LG...

Cu doar 4 zile înainte de lansarea oficială programată pentru 27 aprilie, LG G3 își face din nou apariția pe web, de această dată cu unele informații foarte prețioase. Pe lângă specificațiile high-end de care am aflat anterior, se pare că LG G3 va dispune și de un slot pentru carduri microSD.

Aceasta din urmă s-ar putea dovedi a fi o funcție foarte atractivă pentru eventualii cumpărători ce găsesc un slot microSD foarte util pentru stocarea unor cantități mari de fișiere. La fel cum și flagship-urile recent lansate pe piață de către alți producători, ne așteptăm ca și LG G3 să suporte carduri de memorie de până la 128 GB.

De asemenea, LG G3 va veni la pachet și cu o baterie de 3000 mAh, unitate ce teoretic ne promite o zi întreagă de autonomie. Rămâne de văzut dacă display-ul Quad HD de 5.5 inch adoptat de către acest model va face ca energia acumulatorului să se scurgă instant sau dimportivă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×