LG G4 Mini este acum disponibil prin intermediul eMAG.ro la prețul de 1.199 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.283 ori
<b>LG G4 Mini este acum disponibil prin intermediul eMAG.ro la prețul de 1.199 lei</b>La fel ca și anul trecut, sud-coreenii de la LG aduc pe piață o versiune ceva mai compactă a flagship-ului actual. Device-ul denumit LG G4 Mini sosește &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi și &icirc;n oferta celor de la eMAG.ro, retailer ce afișează un...

La fel ca și anul trecut, sud-coreenii de la LG aduc pe piață o versiune ceva mai compactă a flagship-ului actual. Device-ul denumit LG G4 Mini sosește începând de astăzi și în oferta celor de la eMAG.ro, retailer ce afișează un preț de 1.199 lei pentru varianta gri cu 8 GB de stocare la pachet. 

Pentru această sumă vom primi un telefon cu display HD IPS LCD de 5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și suport pentru atașarea unui card microSD de până la 128 GB.

LG G4 Mini este acum disponibil prin intermediul eMAG.ro la prețul de 1.199 lei

Avem la dispoziție o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus și bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE, cât și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop instalat din fabrică. LG G4 Mini adoptă o baterie de 2540 mAh ce pe hârtie va asigura o autonomie destul de bună. Smartphone-ul poate fi cumpărat de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×