Moto G 2015 se dezvăluie în fotografii și specificații; primim și un video hands-on cu noul model de buget

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.087 ori
<b>Moto G 2015 se dezvăluie în fotografii și specificații; primim și un video hands-on cu noul model de buget</b>Pe l&acirc;ngă noua generație Moto X, cei de la Motorola ne pregătesc pentru această vară și debutul lui Moto G 2015, un smartphone de buget ce va sosi la pachet cu Android 5.1.1 Lollipop. Astăzi avem ocazia să admirăm noul device at&acirc;t...

Pe lângă noua generație Moto X, cei de la Motorola ne pregătesc pentru această vară și debutul lui Moto G 2015, un smartphone de buget ce va sosi la pachet cu Android 5.1.1 Lollipop. Astăzi avem ocazia să admirăm noul device atât în fotografii, cât și într-un prim clip hands-on.

Din câte se pare, Motorola a decis să schimbe un pic design-ul acestui model, optând pentru un spate ceva mai diferit cu o bandă centrală pe care regăsim camera foto cu bliț dual ce este însoțită de logo-ul Motorola. Totuși, acest element nou introdus nu conține butoane de volum/power ca și LG G3/G4.

Aparent, Moto G 2015 va adopta un display HD de 5 inch, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și un slot pentru carduri microSD. La interior se va regăsi o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×