Smartphone-ul Vernee Thor disponibil de astăzi prin intermediul eMAG.ro; costă 699 lei

2.069 ori
<b>Smartphone-ul Vernee Thor disponibil de astăzi prin intermediul eMAG.ro; costă 699 lei</b>Smartphone-ul Vernee Thor își face apariția și în oferta eMAG.ro, telefon ce impresionează prin raportul preț-specificații. La bordul său regăsim un display HD de 5 inch, un procesor octa-core de 1.3 GHz, 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 13

S-a creat destul de multă vâlvă în jurul smartphone-ului Vernee Thor, și asta pentru că inițial compania chineză îl promova drept un Uber Phone. Nu a fost cazul unui asemenea parteneriat până la urmă, dar telefonul vine la pachet în continuare cu serviciile Uber, dar și cu un voucher de 10 dolari - cel puțin în China.

Interesant la Vernee Thor este prețul său foarte accesibil în raport cu specificațiile hardware ce ne sunt oferite la pachet. Printre acestea regăsim un display HD de 5 inch, un procesor octa-core de 1.3 GHz, 3 GB memorie RAM, 16 GB de stocare + slot microSD și o cameră foto de 13 megapixeli.

Ni se mai oferă un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE, un scanner de amprente și o baterie de 2800 mAh. Smartphone-ul Vernee Thor rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, iar din punct de vedere al design-ului trebuie să recunoaștem că panoul frontal cu sticlă 2.5D este binevenit.

Aflați că acest handset este pe cale să sosească pe masa de teste Mobilissimo în doar câteva zile, model trimis chiar de către producător, iar el este importat în România de către iHunt.ro, produs comercializat atât prin platforma proprie, dar și prin intermediul eMAG.ro la un preț de 699 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×