LG G4 ne-ar putea aduce un procesor octa-core Snapdragon 810 și o cameră foto de 16 megapixeli (zvon)

Autor:  | Publicat în:  LG 643 ori
<b>LG G4 ne-ar putea aduce un procesor octa-core Snapdragon 810 și o cameră foto de 16 megapixeli (zvon)</b>Dacă show-ul CES 2015 a reprezentat pentru LG locul în care unul dintre cele mai inedite telefoane ale acestui an a fost prezentat, și anume G Flex 2, în mai puțin de 2 luni vom asista la MWC, târg de tehnologie unde se așteaptă ca și flagship-ul...

Dacă show-ul CES 2015 a reprezentat pentru LG locul în care unul dintre cele mai inedite telefoane ale acestui an a fost prezentat, și anume G Flex 2, în mai puțin de 2 luni vom asista la MWC, târg de tehnologie unde se așteaptă ca și flagship-ul LG G4 să fie introdus oficial în cadrul unui eveniment grandios.

Prin intermediul publicației TechManiacs.gr aflăm câteva dintre posibilele specificații ale noului flagship sud-coreean. Potrivit acestora, LG G4 va sosi la pachet cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 810, aceeași soluție pe care o regăsim și în cazul telefonului curbat G Flex 2.

De asemenea, se pare că noul smartphone high-end LG ne va aduce o cameră foto principală de 16 megapixeli cu lentile wide, 3 GB memorie RAM și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop bazat pe o interfață customizată. Pentru moment, aceste specificații par a fi destul de credibile, dar totuși trebuie să luăm în considerare faptul că vorbim doar despre un zvon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×