Xiaomi a anunțat oficial Mi Box Mini, un TV box Android care costă doar 32 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 812 ori
<b>Xiaomi a anunțat oficial Mi Box Mini, un TV box Android care costă doar 32 de dolari</b>Xiaomi a anunțat ieri împreună cu noul său telefon high end și un TV box de mici dimensiuni, cunoscut sub numele de Mi Box Mini. Acest produs costă doar 32 de dolari și vine cu Android TV la bord. &nbsp; El va fi disponibil într-o varietate de...

Xiaomi a anunțat ieri împreună cu noul său telefon high end și un TV box de mici dimensiuni, cunoscut sub numele de Mi Box Mini. Acest produs costă doar 32 de dolari și vine cu Android TV la bord.

El va fi disponibil într-o varietate de culori și include un procesor quad core de 1.3 GHz, 1 GB RAM și 4 GB stocare, plus un chip grafic Mali-450. Avem la dispoziție și sonorizare Dolby, tehnologie DTS și suport pentru conectivitate Bluetooth, WiFi dual band și playback video H.265. Acest accesoriu include la pachet o telecomandă Bluetooth cu design arătos și un cablu HDMI de 1.5 metri lungime.

Xiaomi Mi Box Mini

în plus Mi Box Mini are parte de o sursă de alimentare integrată, prin care se poate conecta direct la priză fără alt accesoriu dedicat. Vor exista 6 variante de culoare pentru produs, care e promovat de către Xiaomi drept "imposibil de compact". Rămâne acum doar să așteptăm ca acest TV box să ajungă și la retailerii din România si sa isi pastreze pretul accesibil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×