Proiectul Google Glass ajunge acum pe mâinile lui Tony Fadell, CEO Nest

Autor:  | Publicat în:  Google 469 ori
<b>Proiectul Google Glass ajunge acum pe mâinile lui Tony Fadell, CEO Nest</b>Deși a trecut ceva timp de când nu am mai auzit detalii despre evoluția proiectului Google Glass, iată că astăzi este momentul în care noi informații sunt făcute publice. Aflăm că acest proiect va ajunge acum pe mâinile lui Tony Fadell, CEO...

Deși a trecut ceva timp de când nu am mai auzit detalii despre evoluția proiectului Google Glass, iată că astăzi este momentul în care noi informații sunt făcute publice. Aflăm că acest proiect va ajunge acum pe mâinile lui Tony Fadell, CEO Nest, o companie achiziționată anul trecut de către Google pentru suma de 3.2 miliarde de dolari.

în cazul în care nu știți, Nest este grupul ce a dezvoltat atât un detector de fum inteligent, cât și un termostat la fel de smart care ne ajută să economisim energia pe timpul cât suntem plecați de acasă. Astfel, prin această decizie de transfera proiectul Glass către Tony Fadell, ne-am putea aștepta pe viitor la un produs redefinit, și poate mult mai deștept.

Pe lângă aceste informații, ni se dezvăluie și faptul că generația actuală Google Glass va ieși din producție peste câteva săptămâni, urmând ca ulterior focusul să fie îndreptat către dezvoltarea unei noi generații a ochelarilor inteligenți.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×