LG G5 va oferi un display Always On; cel mai nou teaser ne confirmă și corpul uni-body al device-ului

1.835 ori
<b>LG G5 va oferi un display Always On; cel mai nou teaser ne confirmă și corpul uni-body al device-ului</b>Pe data de 21 februarie, producătorul sud-coreean LG &icirc;și va prezenta oficial noul flagship denumit G5, un model ce pare a se schimba complet la capitolul design &icirc;n comparație cu predecesorul său aflat pe piață &icirc;n acest moment. LG...

Pe data de 21 februarie, producătorul sud-coreean LG își va prezenta oficial noul flagship denumit G5, un model ce pare a se schimba complet la capitolul design în comparație cu predecesorul său aflat pe piață în acest moment. LG dorește să ne stârească curiozitatea, și tocmai de aceea dezvăluie astăzi un nou teaser.

După cum puteți vedea și în animația de mai sus, flagship-ul LG G5 va sosi cu un display Always On - funcție ce permite afișarea ceasului și a notificărilor întotdeauna pe ecran. Deși funcția nu este o noutate în lumea mobilă, aceasta va fi cu siguranță primită cu brațele deschise de către utilizatorii LG.

Odată cu noul teaser vedem și silueta acestui terminal, unul ce va sosi într-adevăr într-o carcasă uni-body metalică. De asemenea, la fel ca modelele din seria K, și LG G5 va opta pentru un panou frontal acoperit cu sticlă 2.5D.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×