LG G5 SE are existenţa confirmată, nu are dotări chiar rele

1.652 ori
<b>LG G5 SE are existenţa confirmată, nu are dotări chiar rele</b>După o perioadă în care se vorbea despre existența unui LG G5 SE doar la stadiul de zvon, iată că acum telefonul este practic confirmat de către compania producătoare. Acest lucru iese la iveală prin gafa LG Rusia, filială ce a postat o întreagă pagină pe

Se discută despre LG G5 SE de câteva săptămâni bune şi la un moment dat LG ar fi fost acuzată că în goana de a contracara modelul iPhone SE ar fi implementat această denumire pe un nou model midrange. Nici vorbă de aşa ceva, pentru că trademarkul exista de la finalul anului trecut, iar azi handsetul pare a se concretiza.

Am văzut deja şi accesorii cu numele LG G5 SE imprimat, iar azi LG Rusia a postat şi o pagină de produs pentru acest telefon, scoţând-o apoi rapid de pe web. Designul e practic identic cu al lui G5, dar există schimbări la nivel de procesor, cantitate de RAM şi evident preţ. G5 SE adopta un chipset Qualcomm Snapdragon 652, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus un slot microSD.

El este cu 0.2 mm mai subţire decât LG G5, ceea ce nu înseamnă că va avea vreo problemă în a utiliza accesoriile pentru G5. În rest, dotările rămân neschimbate, fie că e vorba de ecranul Quad HD de 5.3 inch sau camera duala de 16 şi 8 MP. Şi modularitatea e păstrată, din fericire. Nu avem încă un preţ pentru acest model, dar suntem siguri că va fi mai mic decât al lui G5.

Încă nu e clar pe ce pieţe va sosi modelul LG G5 SE, sau dacă va fi disponibil internaţional.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×