Gionee W909 este un nou terminal cu clapetă ce vine cu dotări mid-range; device-ul primește certificarea TENAA

1.111 ori
<b>Gionee W909 este un nou terminal cu clapetă ce vine cu dotări mid-range; device-ul primește certificarea TENAA</b>Acum aproximativ o lună pe internet circulau și o serie de capturi de ecran cu rezultatele lui Gionee W909 &icirc;n cadrul testului benchmark GeekBench, device ce astăzi primește și certificarea TENAA. Ei bine, se pare că avem de-a face cu un...

Acum aproximativ o lună pe internet circulau și o serie de capturi de ecran cu rezultatele lui Gionee W909 în cadrul testului benchmark GeekBench, device ce astăzi primește și certificarea TENAA. Ei bine, se pare că avem de-a face cu un terminal cu clapetă, unul ce vine cu dotări mid-range la bord.

Printre specificațiile sale regăsim două display-uri TFT de 4.2 inch cu rezoluție HD 1280 x 720 pixeli, un procesor octa-core de 1.8 GHz, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins prin intermediul unui card microSD de până la 128 GB. Telefonul ne aduce un scanner de amprente și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED.

În continuare avem un senzor selfie de 5 megapixeli, un port microUSB v2.0 și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Ca dimensiuni, Gionee W909 cântărește 210 grame și măsoară 124.6 mm în lungime, 62.5 mm în lățime și 16.4 mm în grosime, atunci când clapeta este închisă. Tot ce ne rămâne de făcut acum, este să așteptăm anunțul din partea producătorului chinez.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×