LG G8 ThinQ ar putea beneficia de un ecran cu rezoluție 4K și tehnologie LCD

1.669 ori
<b>LG G8 ThinQ ar putea beneficia de un ecran cu rezoluție 4K și tehnologie LCD</b>Deși smartphone-ul LG G7 ThinQ abia a fost lansat pe piață iată că în online apar deja zvonuri referitoare la modelul succesor care va fi numit G8 ThinQ. Se vorbește despre posibilitatea ca acest telfeon să adopte un ecran cu rezoluție 4K și

Nici bine nu s-a lansat comercial LG G7 ThinQ că deja apar și zvonuri referitoare la varianta sa succesor din 2019, model ce va fi cunoscut sub denumirea de G8 ThinQ. Primele informații referitoare la acest dispozitiv sosesc din partea leaker-ului IceUniverse și aflăm că sud-coreenii ar urma să ofere un ecran LCD de nouă generație care va impresiona prin rezoluție 4K Ultra HD.

Va fi primul telefon LG cu o asemenea rezoluție, dar partea negativă este că firma nu va renunța la tehnologia LCD. Totuși, printre avantajele unei rezoluții superioare, telefonul va oferi o mai bună experiență de vizionare a materialelor video și va atrage și pe cei interesați de un smartphone capabil să afișeze conținut VR la calitate înaltă.

Posibil ca și rivalii de la Samsung să meargă pe un panou cu rezoluție 4K pe viitorul flagship din seria S, cu mari șanse de a vedea ceva similar cu ce a făcut Sony. Dacă vă amintiți, terminalele cu panouri 4K de la Sony afișează asemenea conținut doar în anumite situații precum vizionarea de materiale video. În rest se folosește o rezoluție mai mică pentru a nu epuiza bateria instant.

Revenind la G8 ThinQ, va mai dura ceva până la apariția unor leak-uri mai consistente și ne întrebăm dacă ecranul va mai avea sau nu decupaj.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×