Meizu Pro 6 Plus Unboxing: primul telefon Meizu de la Mobilissimo vine cu bliţ cu 10 LED-uri (Video)

1.277 ori
<b>Meizu Pro 6 Plus Unboxing: primul telefon Meizu de la Mobilissimo vine cu bliţ cu 10 LED-uri (Video)</b>Pe masa noastră de teste și-a făcut apariția de curând și smartphone-ul Meizu Pro 6 Plus, un terminal din zona phablet-urilor care se livrează într-o carcasă metalică subțire. Avem parte de specificații hardware atractive și de o cameră ce sună

Ce poţi face cu un telefon cu bliţ 10 LED? Să sperii un fobic de dentist, pentru că ăla e vibe-ul mecanismului de iluminare de pe Meizu Pro 6 Plus (becul acela mare si circular de la dentist). Ştiu, e cam târzior să îi facem review în 2018, după debutul sau de la final de 2016, mai ales cu Marshmallow la bord şi acum. Dar pentru noi e o spargere de gheaţă: primul telefon Meizu pe care îl testăm. Voi îl cumpăraţi de la Lightinthebox la suma de 199 dolari.

Meizu Pro 6 Plus

Prima impresie? Un telefon foarte uşor, greutate scăzută, corp metalic premium şi aderenţă bună. Nu ştiu prin ce miracole, iubiri secrete, contracte a reuşit Meizu să tot pună mâna pe procesoare Exynos de la Samsung, dar au tot făcut-o. Erau aşa dependenţi de Exynos, că nici măcar când MediaTek le-a cumpărat un pachet de acţiuni nu s-au abţinut să pună tot Exynos.

Ca atare avem aici un telefon cu procesor de Galaxy S7, Exynos 8890. Cum acesta e totuşi un unboxing, hai să vedem ce e în cutie. Găsim încărcătorul, generos ca dimensiuni, cablul USB Type-C, manualul şi cheiţa metalică. Nu tu husă, nu tu căşti. Telefonul este oarecum clasic pentru un high midrange, sau flagship de an 2016/2018. Are ecran de 5.7  inch Super AMOLED cu rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli, procesorul mai sus menţionat şi 4 GB RAM.

Oferă şi 64 GB stocare şi scanner de amprente care e deja nostalgic azi. De ce? Pentru că e într-un buton Home fizic pe care chiar apeşi. În spate se găseşte o cameră singulară de 12 MP, cu blitz 10 LED, filmare 4K, telemetru laser şi stabilizare optică. În față avem o cameră de 5 megapixeli, iar alte dotări includ suportul 4G LTE şi bateria de 3400 mAh.

O să vă surprindă să aflaţi că acest device are şi 3D Touch, dar din acela pe bune: diferite nivele de presiune pe ecran, a la iPhone. Nu avem slot microSD, dar avem acustică HiFi. Buba e că avem doar Android 6.0 Marshmallow aici, e drept cu un Flyme OS care îmi place mai mult decât MIUI. Va fi un review interesant, pentru că Meizu aduce ceva exotism faţă de ce testăm noi de obicei.

Revenim cu review, iar telefonul se găsește în oferta Lightinthebox la 199 dolari.

Meizu Pro 6 Plus Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×