LG Glimmer, cel mai nou telefon "scapat" pe Internet

1.858 ori
<b>LG Glimmer, cel mai nou telefon "scapat" pe Internet</b>O reclama scapata pe Internet ne arata ce telefon va fi lansat de catre LG in viitorul apropiat, modelul Glimmer, disponibil prin Alltel. LG Glimmer este anuntat in cadrul unui poster publicitar care include si specificatiile sale tehnice. Glimmer este...

O reclama scapata pe Internet ne arata ce telefon va fi lansat de catre LG in viitorul apropiat, modelul Glimmer, disponibil prin Alltel.

LG Glimmer este anuntat in cadrul unui poster publicitar care include si specificatiile sale tehnice. Glimmer este dotat cu o camera de 2 megapixeli cu zoom 5x, display touch cu diagonala de 2.8 inch si feedback haptic la inputuri, dar si keypad glisant numeric. Memoria sa interna este de 128MB, iar in cazul in care acest spatiu de stocare nu este de ajuns, puteti folosi slotul pentru carduri microSD.

Bateria sa rezista la 3.5 ore de convorbire, in vreme ce terminalul suporta conectivitate Bluetooth 1.2 si EVDO. Asteptam un anunt oficial din partea celor de la LG in zilele urmatoare, iar la pretul potrivit, acest handset ar putea deveni cu usurinta un hit. Sa fie telefonul anuntat in cadrul CeBIT sau chiar lansat la showul tech?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×