O noua privire asupra lui Google Android

Autor:  | Publicat în:  Google 1.404 ori
<b>O noua privire asupra lui Google Android</b>In vreme ce Apple ne tot amana cu al sau SDK pentru iPhone, care va fi lansat saptamana viitoare, OHA lucreaza intensiv la Google Android, care a ajuns la un stadiu de dezvoltare destul de interesant. Darren Waters de la BBC a avut ocazia sa arunce o...

In vreme ce Apple ne tot amana cu al sau SDK pentru iPhone, care va fi lansat saptamana viitoare, OHA lucreaza intensiv la Google Android, care a ajuns la un stadiu de dezvoltare destul de interesant.

Darren Waters de la BBC a avut ocazia sa arunce o privire "sub capota", iar sistemul de operare Android opera pe un prototip 3G necunoscut, dotat cu touchscreen. Acesta este dotat cu sistem de control circular, plasat in partea sa inferioara. Interfata a evoluat enorm, fata de prima oara cand a fost prezentata oficial, iar web browsingul se desfoara fara probleme, intr-un mod intuitiv.

O noua versiune a lui Street View a fost de asemenea prezentata, incluzand functiile pan si zoom, dar si celebrul demo la jocul Quake. Aceste performante sunt de indiviat pentru un procesor de 300 MHz si chiar daca Android este inca in stadiu "Alfa", OS-ul promite deja sa cucereasca piata mobila. Ramane de vazut in ce fel va evolua aceasta platforma si cine va beneficia de mare premiu oferit de Google developerilor care lucreaza la Android.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×