Telefonul Samsung Guru, low-end ieftin pentru Bollywood

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.184 ori
<b>Telefonul Samsung Guru, low-end ieftin pentru Bollywood</b>Avem 2 indicii ca acest telefon va fi lansat in Asia: prezenta denumirii "Guru" si referirea la Bollywood, varianta indiana a celebrului Hollywood. Samsung Guru va fi disponibil in India, fiind un low-end destinat succesului. Guru 100 este un entry level...

Avem 2 indicii ca acest telefon va fi lansat in Asia: prezenta denumirii "Guru" si referirea la Bollywood, varianta indiana a celebrului Hollywood. Samsung Guru va fi disponibil in India, fiind un low-end destinat succesului.

Guru 100 este un entry level care soseste dotat cu suport pentru sonerii MP3 (2 melodii Bollywood incluse) si o baterie care rezista 9 in mod convorbire. Agenda telefonului suporta 500 de contacte, iar terminalul este dotat cu speaker, alarma, calculator, jocuri Java si un sistem simplificat de SMS-uri care recunoaste atat limba engleza cat si Hindi.

Guru are un pret de 49 de dolari si este o idee excelenta care poate fi aplicata si in alte tari, in special datorita suportului sau bilingv. Asia este o piata de desfacere uriasa, in special pentru Nokia, finlandezii vanzand milioane de handseturi numai in China. Exemplul lor este urmat de Samsung si in general toti producatorii de terminale aflati in top 5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×