LG Glimmer confirmat pentru lansare in 12 zile prin Alltel

1.478 ori
<b>LG Glimmer confirmat pentru lansare in 12 zile prin Alltel</b>LG Korea a anuntat oficial faptul ca telefonul Glimmer va fi lansat prin Alltel in termen de 12 zile. Va prezentam terminalul intr-un articol anterior, la momentul in care el era doar o veste buna pentru fanii brandului LG, dar iata-l acum gata de...

LG Korea a anuntat oficial faptul ca telefonul Glimmer va fi lansat prin Alltel in termen de 12 zile. Va prezentam terminalul intr-un articol anterior, la momentul in care el era doar o veste buna pentru fanii brandului LG, dar iata-l acum gata de lansare.

Handsetul este cunoscut si ca LG-AX830 si nu a aparut inca pe site-ul operatorului anterior mentionat. Totusi, presa sugereaza faptul ca el se va lansa in aproximativ 12 zile, desi exista posibilitatea unor intarzieri. Asemanarea noului LG cu celebrul Shine este evidenta, iar acest hansdet este un slider EV-DO, dotat cu un display de tip touchscreen cu diagonala de 2.8 inch.

De asemenea, pe lista sa de specificatii tehnice se afla o camera de 2 megapixeli si Bluetooth. Telefonul suporta carduri microSD de 4GB si este dotat cu sistem de control vocal, fiind compatibil si cu Alltel Acces TV si serviciile Navigation. Pe lista sa de feature-uri regasim suportul pentru Bluetooth stereo A2DP, care face handsetul compatibil cu headseturi wireless. Media playerul lui Glimmer oferta playback pentru fisiere MP3, WMA, AAC si AAC+, dar si pentru playlisturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×