Un nou smartphone GPS, Bluebird Pidion BM-350

1.430 ori
<b>Un nou smartphone GPS, Bluebird Pidion BM-350</b>Bluebird este una dintre firmele producatoare de telefoane mobile, care au participat la CeBIT 2008, dar fara a beneficia de o prea mare publicitate. Totusi, terminalul lor, Pidion BM-350 merita toata atentia din partea presei. Avem de-a face cu un...

Bluebird este una dintre firmele producatoare de telefoane mobile, care au participat la CeBIT 2008, dar fara a beneficia de o prea mare publicitate. Totusi, terminalul lor, Pidion BM-350 merita toata atentia din partea presei.

Avem de-a face cu un smartphone care ruleaza Windows Mobile Professional si arata cel putin decent. Handsetul suporta conectivitate quadband GSM, HSDPA 3G (2100 MHz), WiFi si Bluetooth 2.0, incluzand si GPS, dar si Assisted-GPS. Pidion BM-350 este bazat pe procesorul PXA 270, de 520Mhz, care ii confera destula putere incat sa rivalizeze chiar si cu celebrele HTC-uri.

Evident, smartphone-ul are si defecte, cum ar fi camerele sale: una de 1.3 megapixeli si o camera VGA in zona frontala. Display-ul acestui telefon nu este full VGA si are o diagonala de 2.8 inch si o rezolutie de 320 x 240 pixeli. Lista de specificatii tehnice se incheie in cazul lui Pidion BM-350 cu un port USB 2.0, radio FM, slot microSDHC (cu suport pentru carduri de pana la 32GB) si un antic port infrarosu.

Terminalul va fi disponibil in Europa in curnad la pretul de 500 de euro (fara taxe).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×