LG KB770, televiziune mobila pe un ecran de 3 inchi

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.678 ori
<b>LG KB770, televiziune mobila pe un ecran de 3 inchi</b>Telefonul LG KB770 aminteste de HTC Touch HD, cand vine vorba de vizualizarea clipurilor video pe terminalul mobil. Diferenta este ca handsetul produs de LG include si un tuner DVB-T, care permite receptionarea programelor TV digitale. KB770 incorporeaza...

Telefonul LG KB770 aminteste de HTC Touch HD, cand vine vorba de vizualizarea clipurilor video pe terminalul mobil. Diferenta este ca handsetul produs de LG include si un tuner DVB-T, care permite receptionarea programelor TV digitale.

KB770 incorporeaza un ecran touch de 3 inchi, perfect pentru vizionarea programelor TV, iar pe lista sa de specificatii se afla si suportul tri-band GSM, WCDMA 2100, GPRS, EDGE, UMTS si HSDPA, in ce priveste conectivitatea. Nici urma de WiFi sau GPS, ceea ce poate reprezenta o dezamagire pentru multi.

Handsetul este dotat si cu o camera de 3 megapixeli cu autofocus, plus o a doua camera pentru video convorbiri. LG KB770 va putea fi achizitionat din Germania cu un pret ce porneste de la 449 de euro (fara abonament). Televiziune mobila in Europa? Se pare ca lucrurile se misca bine in acest domeniu, in sfarsit si pe "Batranul Continent".

Sursa: Mobilewhack.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sursa: Mobilewhack.com Via:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×