Motorola RAZR 3 a fost anulat

1.691 ori
<b>Motorola RAZR 3 a fost anulat</b>Probabil din cauza problemelor interne ale companiei Motorola, telefonul RAZR3, cunoscut si ca Ruby, mult-asteptatul urmas al lui RAZR2 a fost anulat. Si nu anulat ca Sony Ericsson Paris P5i, ci intr-o maniera definitiva. Vestea vine ca urmare a anuntului...

Probabil din cauza problemelor interne ale companiei Motorola, telefonul RAZR3, cunoscut si ca Ruby, mult-asteptatul urmas al lui RAZR2 a fost anulat. Si nu anulat ca Sony Ericsson Paris P5i, ci intr-o maniera definitiva.

Vestea vine ca urmare a anuntului ca Motorola isi va reorganiza sectiunea "Terminale Mobile" incepand din octombrie. De vreme ce RAZR 3 ar fi fost bazat pe Symbian UIQ, iar Moto va renunta la aceasta platforma in favoarea lui Android, trecerea s-a facut cu sacrificii de acest gen. Partea buna este ca vom vedea in sfarsit terminale Motorola dotate cu Android si care, speram noi, vor arata si se vor comporta decent.

Totusi, vorba americanului "never say never" s-ar putea aplica oricand, deoarece in lumea telefoniei mobile nimic nu e batut in cuie si pot aparea pe Internet chiar si recenzii ale telefoanelor anulate cu 6 luni in urma. Tot ce putem spera este ca Motorola Alexander si Atila sa fie lansate cat mai curand si sa nu aiba aceeasi soarta ca RAZR 3.

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×