Nokia 5800 XpressMusic s-a lansat in Rusia; Telefonul este deja "sold out"

1.647 ori
<b>Nokia 5800 XpressMusic s-a lansat in Rusia; Telefonul este deja "sold out"</b>Nokia a lansat in sfarsit primul sau telefon muzical cu touchscreen, 5800 XpressMusic in Rusia, fara prea mare tam-tam in prealabil. Totusi, lansarea a fost incununata de succes, iar intreg stocul a fost golit in doar 30 de minute de fanaticii Nokia. In...

Nokia a lansat in sfarsit primul sau telefon muzical cu touchscreen, 5800 XpressMusic in Rusia, fara prea mare tam-tam in prealabil. Totusi, lansarea a fost incununata de succes, iar intreg stocul a fost golit in doar 30 de minute de fanaticii Nokia.

In plus, alti 900 de fani si-au pus numele pe lista de asteptare, nefiind atat de norocosi ca si primii veniti. Unii dintre cumparatori au stat la coada, ca si in cazul lui iPhone, timp de ore sau chiar zile. In ziua punerii in vanzare a terminalului, coada numara 150 de persoane, in ciuda frigului, care ar fi descurajat pe oricine.

Unii cumparatori nerabdatori au incercat chiar sa mituiasca persoanele aflate in fata lor la coada, pentru a avea sansa de a pune mana pe Nokia 5800 XpressMusic inaintea altora. Vanzatorii din magazinul in care a avut loc lansarea afirma ca un astfel de volum de vanzari nu a fost atins nici macar de iPhone, la momentul lansarii sale oficiale, o veste buna pentru Nokia, mai ales avand in vedere diferenta de pret a terminalelor.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×