LG neagă faptul că procesorul Snapdragon 810 se Încălzește, cel puțin pe G Flex 2

Autor:  | Publicat în:  LG 1.135 ori
<b>LG neagă faptul că procesorul Snapdragon 810 se Încălzește, cel puțin pe G Flex 2</b>știrile despre supraîncălzirea procesorului Qualcomm Snapdragon 810 au ținut cap de afiș în ultima vreme, fiind și scuza folosită mai mereu pentru ca Samsung să primească un CPU Exynos pe cel mai nou flagship al său. în schimb, LG susține că...

știrile despre supraîncălzirea procesorului Qualcomm Snapdragon 810 au ținut cap de afiș în ultima vreme, fiind și scuza folosită mai mereu pentru ca Samsung să primească un CPU Exynos pe cel mai nou flagship al său. în schimb, LG susține că chipsetul nu i-a creat probleme, cel puțin pe LG G Flex 2.

Anunțat la CES 2015 și probabil cel mai interesant terminal de la show, LG G Flex 2 se număra printre primele telefoane mainstream cu noul procesor Snapdragon la bord. în cadrul unui eveniment promoțional legat de noul G Flex și organizat recent, un oficial al companiei LG a declarat că a auzit la rândul său de problemele chipului Snapdragon, dar el se declară mulțumit de performanța sa pe smartphone-ul flexibil.

Rămâne să așteptăm primele recenzii și teste ale acestui telefon curbabil și auto reparabil înainte să decidem dacă se supraîncălzește sau nu. E drept că întreaga combinație de componente și materialele alese pentru carcasa pot contribui la creșterea temperaturii, plus un eventual overclocking din partea Samsung pe Galaxy S6. Un lucru știut e faptul că de obicei telefoanele cu sticlă pe spate se încălzesc mai mult, deci poate că Samsung a ales această opțiune pentru S6.

Uitați-vă la Xperia Z3 de exemplu și temperaturile sale ridicate.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×