Samsung Galaxy S6 ar putea renunța la Snapdragon 810 din cauza problemelor cu supraÎncălzirea

Autor:  | Publicat în:  Samsung 911 ori
<b>Samsung Galaxy S6 ar putea renunța la Snapdragon 810 din cauza problemelor cu supraÎncălzirea</b>Atunci când la final de 2014 apăreau zvonuri că procesorul Qualcomm Snapdragon 810 suferă de supraîncălzire și Samsung ar ezita să îl folosească pentru Galaxy S6, informația era rapid contrazisă de Qualcomm, care asigură că totul e OK. Iată...

Atunci când la final de 2014 apăreau zvonuri că procesorul Qualcomm Snapdragon 810 suferă de supraîncălzire și Samsung ar ezita să îl folosească pentru Galaxy S6, informația era rapid contrazisă de Qualcomm, care asigură că totul e OK. Iată că acum revin problemele lui Snapdragon și ne întrebam cu ce CPU va sfârși până la urma flagshipul Samsung pe 2015.

știm sigur că va primi și o versiune cu Exynos la bord, un chipset care va aduce suport pentru conectivitate LTE de categoria 10, printre altele. Conform celor de la Digitimes, care au surse de încredere în cadrul furnizorilor de componente, Samsung Galaxy S6 va avea 90% din modele cu procesor Exynos în prima fază, iar restul cu Qualcomm. Numărul de terminale S6 cu Snapdragon se va extinde pe măsură ce se rezolvă problemele.

Ideea unui telefon cu carcasa metalică, care se supraîncălzește nu sună prea bine, iar această problemă trebuie rezolvată neapărat de Samsung și Qualcomm. Există un fel de obligație morală și presiune ca Samsung Galaxy S6 să performeze, după ce Galaxy S5 a fost considerat o dezamăgire la capitolul vânzări, chiar și de oficialii companiei sud coreene. Noroc cu Galaxy Note 4, care a salvat imaginea companiei pe 2014. Credeți că se vor rezolva problemele cu temperatura la timp?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×