LG New Chocolate BL40, varianta aurita si cu camera de 5MP a modelului original

2.688 ori
<b>LG New Chocolate BL40, varianta aurita si cu camera de 5MP a modelului original</b>Handsetul LG New Chocolate BL40 este varianta suflata cu aur si dotata cu o camera de 5 megapixeli a modelului original LG Chocolate BL40 si trebuie sa aflati ca acest model este disponibil doar in Rusia deocamdata. &nbsp; &nbsp; Spre deosebire de BL40...

Handsetul LG New Chocolate BL40 este varianta suflata cu aur si dotata cu o camera de 5 megapixeli a modelului original LG Chocolate BL40 si trebuie sa aflati ca acest model este disponibil doar in Rusia deocamdata.

Spre deosebire de BL40 "Christmas Edition", dotat cu camera de 8 megapixeli, acest handset vine cu camera mentionata anterior, plus lentila Schneider Kreuznach. In afara de componentele impodobite cu aur si diferenta de megapixeli, acest LG BL40 este neschimbat, la capitolul specificatii. Terminalul vine cu suport HSDPA 7.2 Mbit/s, un display capacitiv touch TFT de 4 inchi, cu rezolutie de 345 x 800 pixeli si un senzor de proximitate.

LG New Chocolate BL40 incorporeaza o baterie Li-Ion de 1000 mAh, care rezista 6 ore in mod convorbire si pana la 400 de ore in standby, iar lista sa de dotari include si captura video VGA la 30 fps, o camera frontala, radio FM, GPS si un slot pentru carduri microSD/microSDHC.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×