LG Nexus 3 ajuns pe web sub forma unui XML scăpat de producătorul său?

Autor:  | Publicat în:  LG 2.056 ori
<b>LG Nexus 3 ajuns pe web sub forma unui XML scăpat de producătorul său?</b>Cu telefonul Google Nexus 3 confirmat drept terminal LG, e doar o chestiune de timp până ce vom începe să vedem și imagini cu acest handset. Până atunci se pare că un cod XML ajuns pe web recent ar fi asociat acestui nou terminal. &nbsp; Numele de...

Cu telefonul Google Nexus 3 confirmat drept terminal LG, e doar o chestiune de timp până ce vom începe să vedem și imagini cu acest handset. Până atunci se pare că un cod XML ajuns pe web recent ar fi asociat acestui nou terminal.

Numele de cod LG P930 este menționat în cod, dar încă nu putem fi siguri dacă este vorba despre o tabletă sau un smartphone. Indiciul cu privire la faptul că acesta este un telefon este acel "P" din numele de cod, folosit de LG pentru a identifica handseturile, în vreme ce un "V" indică o tabletă.

Același cod XML ne dezvăluie faptul că presupusul Nexus 3 suportă o rezoluție de 1280 x 720 pixeli și conectivitate EDGE/GPRS/HSDPA/HSUPA. Zvonuri recente afirmă că acest model cu Android Ice Cream Sandwich la bod va fi primul care va folosi un procesor quad core și va sosi pe piață la iarnă. Să fie acesta cu adevărat noul Nexus sau a doua tabletă LG, după Optimus Pad?

LG Nexus 3 XML - LG P930

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×