LG Optimus 2X primește o actualizare care Îi rezolvă problemele și bugurile

Autor:  | Publicat în:  LG 2.519 ori
<b>LG Optimus 2X primește o actualizare care Îi rezolvă problemele și bugurile</b>în urma unei petiții online a posesorilor de telefoane LG Optimus 2X, a venit și rezultatul: o actualizare software care îi rezolvă problemele și elimină bugurile. Se pare că au existat destui utilizatori nemulțumiți, care s-au plâns de...

în urma unei petiții online a posesorilor de telefoane LG Optimus 2X, a venit și rezultatul: o actualizare software care îi rezolvă problemele și elimină bugurile. Se pare că au existat destui utilizatori nemulțumiți, care s-au plâns de rebooturi din senin, sau de blocarea handsetului, astfel încât să fie nevoie de o petiție.

în acest moment, LG oferă actualizarea în toată Europa și nu avem încă idee dacă și americanii o vor primi pentru varianta telefonului numită T-Mobile G2x. în ce privește disponibilitatea software-ului, prioritatea revine modelelor deblocate și fără branding al vreunui operator. în plus, operatorii sunt cei care aprobă astfel de actualizări, deci e posibil ca sosirea softului să fie amânată în unele țări.

Odată ce problemele vor dispărea, toți posesorii de LG Optimus 2X se vor putea bucura de acest prim telefon dual core, certificat chiar de către Cartea Recordurilor. După cum probabil știți deja, avem acest telefon în teste mulțumită evoMAG deci vom reveni cu informații în plus în zilele următoare.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×