HTC Bresson, un telefon Windows Phone 7 cu cameră de 16 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.668 ori
<b>HTC Bresson, un telefon Windows Phone 7 cu cameră de 16 megapixeli</b>HTC Bresson se alătură listei de telefoane scăpate de producătorul taiwanez, oferind în plus Windows Phone 7 și o cameră de 16 megapixeli. Handsetul a fost inițial descoperit în planurile de viitor ale operatorului T-Mobile, iar acum putem vedea...

HTC Bresson se alătură listei de telefoane scăpate de producătorul taiwanez, oferind în plus Windows Phone 7 și o cameră de 16 megapixeli. Handsetul a fost inițial descoperit în planurile de viitor ale operatorului T-Mobile, iar acum putem vedea o imagine mai clară, cea de mai jos.

Având în vedere lookul identic cu HTC Desire S al acestui model, suntem tentați să credem că imaginea doar ține locul celei reale până ce telefonul va fi anunțat oficial. Având în vedere că Bresson ese programat pentru lansare după luna septembrie 2011, ne așteptăm ca acest model să ruleze Windows Phone 7.5 și să fie disponibil pe piața internațională în perioada sărbătorilor de iarnă.

Interesant e faptul că asemenea lui HTC Puccini, Bresson are un nume de cod cu inspirație artistică, fiind denumit după un fotograf francez. Va fi acest nou HTC doar un Desire S modificat și cu un nou OS sau ceva mai mult?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×