LG Optimus 2, un nou telefon Android entry level - iată detalii

1.633 ori
<b>LG Optimus 2, un nou telefon Android entry level - iată detalii</b>LG nu ne surprinde încă printr-un telefon quad core ci ataca segmentul entry level prin modelul Optimus 2, care și-a făcut apariția pe site-ul oficial al producătorului asiatic. Acest device face parte din seria Optimus și aduce câteva...

LG nu ne surprinde încă printr-un telefon quad core ci ataca segmentul entry level prin modelul Optimus 2, care și-a făcut apariția pe site-ul oficial al producătorului asiatic. Acest device face parte din seria Optimus și aduce câteva specificații care îmi amintesc de modele precum HTC Wildfire S. Iată despre ce este vorba:

Aflați că LG Optimus 2 vine cu Android 2.3 Gingerbread, un display touch de 3.2 inch și un procesor de 800 MHz. Mai avem la dispoziție și GPS, Bluetooth 3.0, un slot microSD, o cameră de 3.2 megapixeli și o baterie de 1500 mAh. Se pare că telefonul nu va suferi vreo personalizare la capitolul software, ci va rula varianta stock a lui Gingerbread, deci puriștii vor fi fericiți. Nu avem încă informații despre dată de lansare, iar dacă ar trebui să fac o estimare, aș vedea acest handset comercializat la prețul de 900 - 1.000 de lei la liber.

E posibil ca acest telefon să își facă apariția la CES 2012 sau MWC 2012, în portofoliul oficial LG, împreună cu alte câteva modele Optimus. Dacă LG produce astfel de modele, imaginați-vă ce ne așteaptă de la Huawei, ZTE și poate și Alcatel în perioada următoare... Un lucru e sigur: Android vrea să "fure" segmentul mid to low end de la Symbian!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×