LG Optimus 2X cucerește noua MobiGirl, o brunetă pasionată de iPhone

3.354 ori
<b>LG Optimus 2X cucerește noua MobiGirl, o brunetă pasionată de iPhone</b>Andreea Pop este nouă MobiGirl, iar ea a făcut recent cunoștiință cu LG Optimus 2X, primul telefon dual core din lume. Domnișoara de 17 ani și 10 luni este posesoare de iPhone și este elevă în Timișoara. &nbsp; Pasiunile tinerei care...

Andreea Pop este nouă MobiGirl, iar ea a făcut recent cunoștiință cu LG Optimus 2X, primul telefon dual core din lume. Domnișoara de 17 ani și 10 luni este posesoare de iPhone și este elevă în Timișoara.

Pasiunile tinerei care mânuiește smartphone-ul dual core în galeria de mai jos sunt înotul, plaja și modelingul. în ce privește experiența cu LG Optimus 2X, Andreea a apreciat viteza sa, dar terminalul i se pare puțin mai complicat decât iPhone, însă la fel de deștept. Bruneta poate fi văzută în două ținute (cu rochie sau jeanși) în vreme ce folosește LG Optimus 2X, pe care l-ați putut urmări în acțiune în recenzia noastră de aici.

Andreea Pop - MobiGirl LG optimus 2X

Dacă doriți să fiți următoarele MobiGirls, ne puteți contacta via telefon (0722640239), mail, Twitter sau Facebook pentru o ședință foto gratuită și pentru a apărea pe Mobilissimo.ro în compania celor mai tari telefoane ale momentului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×