LG Optimus 2X cucerește noua MobiGirl, o brunetă pasionată de iPhone

3.320 ori
<b>LG Optimus 2X cucerește noua MobiGirl, o brunetă pasionată de iPhone</b>Andreea Pop este nouă MobiGirl, iar ea a făcut recent cunoștiință cu LG Optimus 2X, primul telefon dual core din lume. Domnișoara de 17 ani și 10 luni este posesoare de iPhone și este elevă în Timișoara. &nbsp; Pasiunile tinerei care...

Andreea Pop este nouă MobiGirl, iar ea a făcut recent cunoștiință cu LG Optimus 2X, primul telefon dual core din lume. Domnișoara de 17 ani și 10 luni este posesoare de iPhone și este elevă în Timișoara.

Pasiunile tinerei care mânuiește smartphone-ul dual core în galeria de mai jos sunt înotul, plaja și modelingul. în ce privește experiența cu LG Optimus 2X, Andreea a apreciat viteza sa, dar terminalul i se pare puțin mai complicat decât iPhone, însă la fel de deștept. Bruneta poate fi văzută în două ținute (cu rochie sau jeanși) în vreme ce folosește LG Optimus 2X, pe care l-ați putut urmări în acțiune în recenzia noastră de aici.

Andreea Pop - MobiGirl LG optimus 2X

Dacă doriți să fiți următoarele MobiGirls, ne puteți contacta via telefon (0722640239), mail, Twitter sau Facebook pentru o ședință foto gratuită și pentru a apărea pe Mobilissimo.ro în compania celor mai tari telefoane ale momentului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×