LG Optimus 3D Își face apariția În prima imagine live

1.850 ori
<b>LG Optimus 3D Își face apariția În prima imagine live</b>Primul telefon 3D al celor de la LG și-a făcut în sfârșit apariția într-o imagine live, pe care o puteți vedea mai jos, asta după săptămâni bune de speculații. Dacă LG a fost compania care a adus pe piață primul telefon cu procesor...

Primul telefon 3D al celor de la LG și-a făcut în sfârșit apariția într-o imagine live, pe care o puteți vedea mai jos, asta după săptămâni bune de speculații. Dacă LG a fost compania care a adus pe piață primul telefon cu procesor dual-core, să fie momentul pentru o nouă premieră, de data aceasta un telefon cu display 3D?

Vă reamintim că LG Optimus 3D nu necesită ochelari speciali pentru vizualizarea conținuturilor 3D, iar sursa acestei scăpări afirmă că ecranul handsetului are o diagonală mai mare de 4 inch, 4.3 inch fiind dimensiunea cea mai probabilă. Modul în care imaginea a fost identificată este unul original: sursa a dedus că de vreme ce acest smartphone LG nu este Optimus 2X și nici Optimus Black, el trebuie să fie Optimus 3D.

Mai aflăm și că terminalul vine cu procesor dual core și RAM multi-channel, transformând acest model Optimus într-un smartphone foarte puternic. Se pare că vom vedea handsetul prezentat oficial la Mobile World Congress 2011, peste 2 săptămâni, dar până atunci vor mai exista probabil scăpări de acest gen.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×