Android Întrece Symbian, oficial cel mai popular OS pe smartphone-urile ultimelor 3 luni

2.288 ori
<b>Android Întrece Symbian, oficial cel mai popular OS pe smartphone-urile ultimelor 3 luni</b>După ce în unele regiuni din Asia Android era deja mai popular decât Symbian, iată că platforma preferată de Nokia primește lovitura de grație. Astfel, aflăm dintr-un studiu al celor de la Canalys că Android este marele câștigător al...

După ce în unele regiuni din Asia Android era deja mai popular decât Symbian, iată că platforma preferată de Nokia primește lovitura de grație. Astfel, aflăm dintr-un studiu al celor de la Canalys că Android este marele câștigător al ultimului trimestru, cu 32.9 milioane de smartphone-uri livrate, versus 31 de milioane pentru Symbian.

Istoria Android de abia acum se scrie, iar dacă Nokia nu va lua măsuri rapid și dominația sa globală va fi istorie. în vreme ce speculațiile indică faptul că la Symbian se va renunța în curând, iar MeeGo nu va fi o alternativă principală, se pare că Nokia s-ar putea apropia mai mult de Windows Phone 7, având la cârmă un CEO care a făcut parte din conducerea Microsoft.

Analiștii au prezis încă de acum un an ca Android va fi al doilea cel mai popular sistem de operare din lume înainte de 2011 și că va deține 60% din cota de piață până în 2014. De ce nu vrea Nokia să adopte acest OS? Din teama că nu se va diferenția de concurență și va deveni un brand plafonat... Să vedem ce decizii vor lua acționarii gigantului finlandez pe 11 februarie. între timp, felicitări celor de la Google!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×