Sony Ericsson "Vivaz 2" este de fapt Xperia Neo, sosește la MWC 2011

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.246 ori
<b>Sony Ericsson "Vivaz 2" este de fapt Xperia Neo, sosește la MWC 2011</b>Sony Ericsson ne va "lovi" cu o tripletă de smartphone-uri performante la MWC 2011, care include atât cel mai subțire telefon din lume, Xperia Arc (grosime de 8.7mm), cât și faimosul PSP Phone aka Xperia Play. Ei bine, lor li se alătură Xperia Neo,...

Sony Ericsson ne va "lovi" cu o tripletă de smartphone-uri performante la MWC 2011, care include atât cel mai subțire telefon din lume, Xperia Arc (grosime de 8.7mm), cât și faimosul PSP Phone aka Xperia Play. Ei bine, lor li se alătură Xperia Neo, model căruia îi făcuseră preview cei de la Mobile Review, sub numele de Vivaz 2.

Cunoscut și drept Hallon/Halon sau MT15, terminalul amintește ca design de Vivaz, dar nu are vreo legătură cu acest branding. Handsetul urmează să fie anunțat în data de 13 februarie, cu o zi înainte de debutul lui Mobile World Congress 2011. Terminalul vine cu o cameră de 8.1 megapixeli, ce folosește tehnologia Exmor, exact ca și în cazul lui Xperia Arc.

Aceeași cameră include un bliț LED, iar în ce privește display-ul, acesta va suporta rezoluția de 854 x 480 pixeli, ca și în cazul modelului Xperia Play. Sony Ericsson Xperia Neo va rula Android 2.3 Gingerbread, însoțit de software-ul TimeScape, încă o dată ca modelul Arc.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×