LG Optimus 7 anuntat astazi de Vodafone Romania; preturi de la 129 euro

Autor:  | Publicat în:  LG 2.103 ori
<b>LG Optimus 7 anuntat astazi de Vodafone Romania; preturi de la 129 euro</b>Dupa cum va informam cu cateva zile in urma, LG si Vodafone au anuntat astazi oficial primul telefon Windows Phone 7 din Romania: LG Optimus 7. Handsetul va fi disponibil la preturi ce pornesc de 129 euro, impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000 si...

Dupa cum va informam cu cateva zile in urma, LG si Vodafone au anuntat astazi oficial primul telefon Windows Phone 7 din Romania: LG Optimus 7. Handsetul va fi disponibil la preturi ce pornesc de 129 euro, impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000 si Internet pe mobil 1GB pe 2 ani.

Cunoscut si drept LG E900, Optimus 7 va sosi in magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara pana la sfarsitul acestei luni. Veti gasi handsetul si in magazinul online Vodafone, pretul maxim cu abonament fiind 219 euro. Acesta include oferta Vodafone Complet 800 si Internet pe mobil de 1 GB, pe 2 ani. Clientii operatorului beneficiaza de o oferta speciala, cu telefonul la pret de 129 euro, abonamentul Vodafone Talk 500 si Internet pe mobil 1 GB pe 2 ani.

Printre cele mai atractive functii ale handsetului se numara Play To, care permite accesarea imaginilor, clipurilor video si fisierelor audio de pe terminalele compatibile DLNA (inclusiv televizoare). In plus, LG Optimus 7 foloseste tehnologia Augmented Reality, prin intermediul aplicatiei ScanSearch, care ofera informatii in timp real in legatura cu lumea inconjuratoare.

Dotarile primul telefon WP7 din tara noastra includ un procesor de 1 GHz, camera de 5MP cu autofocus, un ecran multitouch de 3.8 inchi, 256MB ROM si 512MB RAM. In plus, handsetul suporta conectivitate HSDPA la viteze de pana la 7.2 Mbps. Camera acestui terminal este capabila de captura video HD 720p si fotografiere 16:9, ideale pentru compatibilitatea HDTV.

In cadrul evenimentului de astazi, organizat pentru debutul acestui terminal, am aflat ca market share-ul smartphone-urilor din Romania va depasi 20% in urmatoarele luni, conform Vodafone, desi acum se situeaza in jurul valorii de 10%.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×