"Razboiul Clonelor", o productie made in China!

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 3.095 ori
<b>"Razboiul Clonelor", o productie made in China!</b>In cazul in care nu stiati, minele din China sunt responsabile cu productia a 95% din mineralele rare din lume. Acestea au aplicatii variate, fiind folosite atat pentru productia de aparatura militara, cat si pentru telefoane mobile, spre exemplu. Ei...

In cazul in care nu stiati, minele din China sunt responsabile cu productia a 95% din mineralele rare din lume. Acestea au aplicatii variate, fiind folosite atat pentru productia de aparatura militara, cat si pentru telefoane mobile, spre exemplu. Ei bine, China are intentia sa puna embargo pe aceste minerale, oprind exporturile lor in Statele Unite si Europa.

Aflam via un tweet a lui Mircea Popescu, ca initial exporturile catre Japonia fusesera blocate si iata ca acum masura se extinde la nivel international, amenintand producatorii de echipamente high tech cu lipsa materiilor prime. In aceste conditii si putinele produse electronice care nu erau made in China vor trebui sa treaca la acest regim, ceea ce ar scadea increderea in handseturile Nokia spre exemplu. Imaginati-va o lume in care pe toate telefoanele din seria N scrie "made in China". Ce il separa de un telefon clonat?

In plus, produsele fabricate in China risca sa fie copiate si astfel ne trezim cu chinezarii precum acest iPhone sau denumirile ciudate de telefoane precum Nokla. Deocamdata oficialitatile chineze neaga embargo-ul si afirma ca nu s-au luat inca decizii cu privire la viitoarele exporturi. Americanii au inceput deja sa reactioneze, punand in actiune regulile Organizatiei Internationale a Comertului, aparent incalcate de chinezi.

Asistam deci la reversul monedei fortei de munca ieftine din China.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×