LG Optimus F5, telefon midrange cu LTE sosește În Europa de mâine

1.054 ori
<b>LG Optimus F5, telefon midrange cu LTE sosește În Europa de mâine</b>LG a fost una dintre companiile cele mai active la MWC 2013, prezentând cel puțin o jumătate de duzină de terminale noi, printre care și modele din Seria F. E vorba aici despre o serie de telefoane midrange, precum LG Optimus F5, pe care îl puteți...

LG a fost una dintre companiile cele mai active la MWC 2013, prezentând cel puțin o jumătate de duzină de terminale noi, printre care și modele din Seria F. E vorba aici despre o serie de telefoane midrange, precum LG Optimus F5, pe care îl puteți admira mai jos.

Acest model urmează să sosească în Franța de mâine și apoi pe piața globală. Avem de-a face cu un handset care deși are dotări de nivel mediu, include și conectivitate 4G LTE printre ele. F5 a debutat împreună cu F7 la MWC și el își va începe drumul spre magazine în Asia, America de Sud și zone din Europa. Telefonul aduce o baterie de 2150 mAh, care suporta stresul conectivității LTE, o cameră de 5 megapixeli și procesor dual core de 1.2 GHz.

Avem la dispoziție pe acest model un display de 4.3 inch (IPS) și Android Jelly Bean 4.1.2 cu cea mai nouă versiune Optimus UI aplicată peste. LG Optimus F5 măsoară 9.3 mm în grosime, dispune de 8 GB memorie internă, 1 GB RAM, slot microSD și are și o cameră frontală de 1.3 MP. Interesant e că acest device are parte de toate "bunătățile" de pe LG Optimus G: QSlide, Live Zooming, Video Wiz și Q Translator.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×