Worms 2 Armageddon review: Întoarcerea unui clasic, acum pe iOS (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 935 ori
<b>Worms 2 Armageddon review: Întoarcerea unui clasic, acum pe iOS (Video)</b>Sunt sigur că aproape toți cititorii Mobilissimo.ro au jucat Worms sau au văzut pe cineva jucând Worms. Cu mai bine de 10 ani în urma jocul era extrem de popular, mai ales pentru faptul că mergea pe orice PC și că era foarte distractiv și plăcut...

Sunt sigur că aproape toți cititorii Mobilissimo.ro au jucat Worms sau au văzut pe cineva jucând Worms. Cu mai bine de 10 ani în urma jocul era extrem de popular, mai ales pentru faptul că mergea pe orice PC și că era foarte distractiv și plăcut de jucat la petreceri. Ei bine, acum putem juca Worms 2 Armageddon pe iOS.

Noi am testat titlul pe iPad Mini (pentru preț, click aici) și înainte de toate trebuie să aflați că el costă 5 dolari, deci nostalgia are un preț. Team 17 este în continuare firmă care se ocupă de Worms, iar jocul a rămas același turn based strategy pe bază de viermi care folosesc arme explozive. Controlul este destul de simplu și implică apăsarea marginilor ecranului pentru a deplasa viermele, tap pe el pentru un salt și dublu tap pentru un salt în spate. Aveți la dispoziție o listă cu arme pe care le puteți folosi, de la clasica Banana Bomb la Holy Hand Grenade și Super Sheep, plus câteva arme noi.

Există un mod campanie, cu 30 de misiuni la dispoziție, dar aveți și Quick Match și un fel de mod Survival, plus multiplayer. Acest joc are 3 defecte mari: sistemul de control este prost gândit, mai ales când vine vorba să mutați ținta, când are un lag inexplicabil, apoi AI-ul este ori prea deștept ori prea slab și apoi timpul lung de încărcare a nivelelor. Jocul rămâne amuzant și distractiv și vă puteți conecta oricând la o sesiune de multiplayer, pe care să o lăsați în standby cât doriți.

îi acordăm lui Worms 2 Armageddon nota 7 din 10 și îl descărcați de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×