șeful HTC SUA e Încântat de review-urile lui Samsung Galaxy S4, le consideră benefice

2.109 ori
<b>șeful HTC SUA e Încântat de review-urile lui Samsung Galaxy S4, le consideră benefice</b>Având în vedere că în ultimele zile au apărut tot mai multe review-uri și preview-uri pentru Samsung Galaxy S4 (printre care și al nostru), era de așteptat ca HTC să ia poziție. șeful HTC North America, Mike Woodward e încântat de recenzii,...

Având în vedere că în ultimele zile au apărut tot mai multe review-uri și preview-uri pentru Samsung Galaxy S4 (printre care și al nostru), era de așteptat ca HTC să ia poziție. șeful HTC North America, Mike Woodward e încântat de recenzii, care pun HTC One într-o lumină bună.

Nu cred că există vreo recenzie a lui Galaxy S4 pe web care să nu îl compare cu HTC One și care să nu îl considere ușor inferior terminalului HTC. Oficialul companiei taiwaneze a avut recent un interviu cu Business Insider și a afirmat că HTC One iese câștigat din aceste review-uri. Designul este punctul cel mai lăudat la One, respectiv criticat la Galaxy S4.

Deși noul Galaxy S4 câștigă pe partea de software, la capitolul design inovațiile nu sunt semnificative și plasticul glossy și carcasa alunecoasă nu mai impresionează nimeni în 2013. HTC One folosește o carcasă din aluminiu cu design ușor rotunjit și inserții din policarbonat foarte discrete în spate. De remarcat și faptul că Galaxy S4 costa mai mult decât HTC One în oferta majorității operatorilor... deși are mai puțină memorie internă și carcasa mai ușor de produs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×