LG Optimus G Pro e primul telefon cu procesor Snapdragon 600 quad core

1.397 ori
<b>LG Optimus G Pro e primul telefon cu procesor Snapdragon 600 quad core</b>Despre LG Optimus G Pro știam cam tot ce era de știut, atât prin scăpări de informații, cât și prin prezentări mai mult sau mai puțin oficiale ale terminalului în Asia. Totuși nu era foarte clar aspectul legat de procesorul sau, care se pare...

Despre LG Optimus G Pro știam cam tot ce era de știut, atât prin scăpări de informații, cât și prin prezentări mai mult sau mai puțin oficiale ale terminalului în Asia. Totuși nu era foarte clar aspectul legat de procesorul sau, care se pare că până la urmă nu este un Qualcomm Snapdragon S4 Pro, ci un Snapdragon 600, generație nouă prezentată la CES 2013.

LG Optimus G Pro este un phablet, având în vedere diagonală sa de 5.5 inch, deși în Japonia el se vinde cu un ecran de 5 inch. Acest device vine cu procesorul quad core anterior menționat, la frecvența de 1.7 GHz, iar acest CPU este doar un upgrade mic al lui S4 Pro, în vreme ce Snapdragon 800 va fi un salt real. Noi îmbunătățiri aduse de acest phablet includ captura duală care folosește ambele camere simultan și VR Panorama, adică un soi de Photo Sphere, deci panorama la 360 de grade.

Noul LG Optimus G va suporta o rezoluție 1080p și va folosi o baterie mai mare decât versiunea japoneză de 5 inch, adică 3140 mAh, față de 3000 mAh. Acest phablet aduce și 2 GB RAM, o cameră de 13 MP în spate, slot microSDXC și LTE. Handsetul va fi lansat prin operatori locali precum SK Telecom, KT și LG Uplus peste 2 zile și va avea prețul de 897 de dolari, deci destul de scump. Sunt sigur că vom vedea terminalul la MWC 2013 și vă vom oferi o experiență hands on cu el de la fața locului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×