Samsung Galaxy Note primește actualizarea la Android 4.1.2 Jelly Bean

2.245 ori
<b>Samsung Galaxy Note primește actualizarea la Android 4.1.2 Jelly Bean</b>Samsung a început să ofere actualizarea la Android 4.1.2 Jelly Bean pentru versiunea internațională a lui Samsung Galaxy Note GT-N7000. Acesta este primul phablet veritabil de pe piață, cel lansat în 2011 și un device încă îndrăgit de mulți....

Samsung a început să ofere actualizarea la Android 4.1.2 Jelly Bean pentru versiunea internațională a lui Samsung Galaxy Note GT-N7000. Acesta este primul phablet veritabil de pe piață, cel lansat în 2011 și un device încă îndrăgit de mulți. Acest model a vândut milioane de unități și a pregătit piața pentru Note II, care a înregistrat la rândul său un succes deosebit. Ei bine, astăzi terminalul primește actualizarea la Android 4.1.2 Jelly Bean.

Actualizarea va fi disponbilă treptat, deci nu o veți primi imediat, ci va trebui să așteptați până ce Jelly Bean va fi gata și pentru terminalul vostru. Depinde mult de cât de rapid se mișcă operatorii și de prioritatea pe care o primesc anumite teritorii/țări. Update-ul îi aduce lui Galaxy Note câteva funcții mult așteptate, printre care se numără și o nouă interfață, astfel că se renunța la vechiul UI și se trece la Nature UX, aceeași interfața de pe Galaxy S III Mini și Galaxy S III.

Samsung Galaxy Note primește actualizarea la Android 4.1.2 Jelly Bean

Galaxy Note va fi mai rapid și va avea tranziții mai line, datorită lui Project Butter și primește cu această ocazie și Multi View (multitaksing multi window), Page Buddy, posibilitatea de personalizare a zonei de notificări și funcția Smart Rotation (ecranul se adaptează unghiului de vizualizare al utilizatorului). Sunt integrate și funcțiile Smart Stay, Pop up Play și Direct Call, noi widgeturi de pe Galaxy S III, 2 moduri de utilizare a Homescreen-ului și Google Now.

Voi ați primit actualizarea? Vă așteptam cu feedback!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×